Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών Γυμνασίων Κιλκίς που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής.
Στους αγώνες συμμετείχαν 156 μαθητές και 122 μαθήτριες από τα Γυμνάσια του Δήμου Κιλκίς και Παιονίας (278 συνολικά μαθητές και μαθήτριες από 13 γυμνάσια).
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 14 Μαΐου,στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κιλκίς συγχαίρουν τους μαθητές – μαθήτριες των Γυμνασίων για τη συμμετοχή τους στους αγώνες αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους στην κερκίδα και στο χώρο των αγώνων.
“Θα θέλαμε επίσης, μια και κάθε τέτοια προσπάθεια είναι ομαδική, να ευχαριστήσουμε τους σχετικούς φορείς αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτών των αγώνων.
Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδάκη, πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς για τη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου και του αθλητικού υλικού του Σταδίου.
Ευχαριστούμε τους αθλητικούς συλλόγους Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ που καλλιεργούν το άθλημα του Στίβου στην πόλη μας και τους προπονητές τους κ.Αλέξανδρο Παυλίδη και κ.Κωνσταντίνο Μηναρετζή και για την παρουσία τους, για τη διάθεση αθλητικού υλικού και τη βοήθεια που μας παρείχαν με την εμπειρία τους στο άθλημα αυτό.
Ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Χρήστογλου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αν και έχει συνταξιοδοτηθεί, βρίσκεται πάντα δίπλα στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τη μέρα των αγώνων.
Ευχαριστούμε φυσικά και τους υπαλλήλους του Ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κιλκίς, που υποστήριξαν με μεγάλη προθυμία όλη τη διαδικασία στον πεντακάθαρο και εξαιρετικά φροντισμένο χώρο του Σταδίου.
Και φυσικά, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που παρευρέθηκαν στους αγώνες έχοντας το διπλό ρόλο, του συνοδού καθηγητή των μαθητών των Γυμνασίων τους αλλά και του εφόρου-κριτή στα αγωνίσματα της ημέρας, ως μέλη της αγωνόδικης επιτροπής καθώς επίσης και το γιατρό της αθλητικής ημέρας, συνάδελφο κ. Ιωάννη Αλεξίδη.
Έτσι λοιπόν, με σύμμαχο τον καλό καιρό, είχαν τη δυνατότητα οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γυμνασίων του Κιλκίς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού στον καλύτερο χώρο, με τους καλύτερους υποστηρικτές”.
Ο Υπεύθυνος Oμάδας Φυσικής Αγωγής
Φώτιος Παρπόρης
Μ.Sc Φυσικής Αγωγής
Ο Πρόεδρος της ΟΕΣΑΔ Κιλκίς
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος-Μαθηματικός